Auto

Praktijk.      Overweeg bij je keuze niet alleen de prijs per uur, kijk ook naar het slagingspercentage van de rijschool!  In 1 keer slagen is per saldo goedkoper!!

Kijk ook op de site van het CBR..... www.rijschoolzoeker.nl

Auto (praktijk)Een goede rijopleiding om veilig en verantwoordt aan het  verkeer te kunnen deelnemen staat bij Rijschool Wim Trip voorop. De rijschool behoort al jaren bij één van de hoogste slagingspercentages uit de regio. Je lest in een BMW X2, VW T-cross.

Als je wilt beginnen met rijlessen dan moet je minimaal 16.5 jaar zijn. Je mag pas examen doen als je 17 jaar bent en in bezit bent van een geldig theoriecertificaat. Daarna rijd je tot je 18de onder begeleiding.

Wij verzorgen reguliere lessen en versnelde opleidingen die bij jou wensen aansluiten. Wij lesssen 1 uur (60min) of 2 uur achter elkaar. Wij hebben ook een 90 min. rooster. Het is mogelijk om meerdere keren per week te lessen. Het is mogelijk om versneld je rijbewijs te halen  De rijlessen volg je doordeweeks tussen 08.00 en 17.00 uur, (120 min.) ook tijdens tussen uren of na school. Het aantal lessen hangt af van de leerling en is per persoon verschillend. 

Voordat wij een tussentijdse toets of  een examen voor je kunnen aanvragen moet ons daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je door ons te machtigen. (zie machtigen). Hier heb je een DigiD code voor nodig en ons rijschoolnummer. Voor het praktijkexamen is ook een gezondheidsverklaring nodig, deze bestaat uit een formulier met vragen over uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. U kunt deze via mijn.cbr kopen.

https://mijn.cbr.nl
Rijschoolnummer: 4204Z7

Op mijn CBR vind je veel informatie. Lees deze informatie goed door.     Inschrijven via contactformulier of bellen.

Theorie examen

Auto theorieles wordt gegeven in eigen lokaal. Op afspraak.

Het theorie examen bestaat uit drie onderdelen:

Gevaarherkenning.
Kennis
Verkeersinzicht.

Theorie examen kan je regelen bij het cbr. Klik op handige links via deze site, om je in te schrijven voor het theorie examen.