Wie zijn wij

Welkom op de site van Rijschool Wim Trip.      

Rijschool Wim Trip is gestart in 1996. Wij verzorgen de auto-, motor-, aanhangwagen- en bromfietsrijopleiding in Klazienaveen, Emmen en directe omgeving vanuit ons bedrijf aan de Derksweg in Klazienaveen. Ook de theorie-lessen worden in het moderne leslokaal in Klazienaveen gegeven.

Rijschool Wim Trip is een moderne en dynamische rijschool, waar persoonlijke aandacht centraal staat. We zorgen ervoor dat de rijopleiding altijd aansluit bij jouw wensen.
Door onze methode toe te passen zorgen we ervoor dat je als beginnend bestuurder meer dan voldoende bagage meekrijgt om na het behalen van je rijbewijs verantwoord, veilig en zelfstandig aan het verkeer te gaan deelnemen.

De instructeurs

De rijlessen worden verzorgd door Wim (auto-, aanhangwagen-, motor- en bromfietsrijles), Annechien (autorijles-, theorieles). Enthousiaste instructeurs die er alles aan doen om je op een veilige, betrouwbare en verantwoorde manier het rijbewijs te laten halen.

Hoe kies je een rijschool?

In de regio Emmen zijn veel rijscholen actief die allemaal op hun manier hun best doen om te zorgen voor voldoende klandizie. Aan de hand van een aantal items proberen wij uit te leggen waar een consument op moet letten om een verantwoorde keuze te kunnen maken. Voor ons staat voorop om van elke leerling een veilige en verantwoorde weggebruiker te maken.

 

Het is logisch dat men prijzen vergelijkt, ook moet men kijken naar het slagingspercentage!

Bij een rijschool met een hoge slagingspercentage waar de kans hoog is om in 1 keer te slagen, kan het verschil met een paar euro per les al snel weer te niet worden gedaan!

In 1 keer slagen is al snel goedkoper!!!